Evenement: 50 jaar na Bretton Woods met Edin Mujajic en Arno Wellens

Het Mises Instituut organiseert met genoegen het belangrijkste evenement van het jaar, met Edin Mujajic en Arno Wellens. In 1971 werd de laatste band met de goudstandaard doorgesneden door het besluit van Nixon. Voorstanders van deze beslissing zien nog hierin nog steeds geen probleem.

Echter, geen enkele fiatmunt houdt het lang vol. Met stijgende inflatie, achterblijvende loongroei, en grotere economische ongelijkheid lijkt er iets fundamenteels aan de hand in Europa.

Georganiseerd door het Mises Instituut Nederland brengen we experts bij elkaar om deze verandering te bespreken op economisch, cultureel en financieel gebied. Maak u klaar voor een analyse en toekomstbeeld dat u nergens anders krijgt.

Tickets zijn te koop via Eventbrite en Facebook. Er kunnen slechts 150 mensen aanwezig zijn. Wees er dus snel bij!

Edin Mujajic is auteur van verscheidene boeken, waaronder ‘Keerpunt 1971’ waarin hij de gevolgen van het loslaten van de goudstandaard genadeloos fileert.

Arno Wellens is publicist en journalist, schreef onder andere de trilogie ‘Het Euro Evangelie’, een drieluik over de wereld van de Euro en alle negatieve gevolgen daarvan.

Leave a comment