“Het menselijk handelen” in het Nederlands

ludwig-von-mises2

Beste vrienden en volgers van het Mises Instituut Nederland,

Na 67 jaar is het eindelijk zover: het belangrijkste werk van Ludwig von Mises heeft een Nederlandstalige versie gekregen. Onder de titel ‘Het menselijk handelen: een economische verhandeling’ kunt u zich Mises’ gedachtegoed in uw moedertaal eigen maken.

Laat de economie zich wel modelleren? Kunnen we de economie wel voorspellen? Bestaan er wel wetmatigheden in de economie, en zo ja, waar zijn deze op gestoeld? Kunnen wiskunde, statistiek en evenwichtsmodellen ons iets over onze concrete economie vertellen? Bestaat ‘de economie’ eigenlijk wel? Naast antwoord op deze vragen krijgt u te weten waarom het socialisme niet kan werken, een liberaal wereldbeeld de enige weg is tot bestendige vrede en inflatie ons niet rijker maakt, maar armer.

Met andere woorden, er staan u diverse uren leesgenot vol nieuwe en vernieuwde inzichten te wachten. Via de website kunt u een pdf-versie voor uw e-reader of een stijlvolle hardcover-editie voor uw boekenkast bestellen. Namens het Mises Instituut Nederland van harte aanbevolen!

Met Misesiaanse groet,

Het Ludwig von Mises Instituut Nederland

One comment on ““Het menselijk handelen” in het Nederlands

Leave a comment