Webwinkel Mises Nederland

Het Mises instituut Nederland groeit verder! Vol trots kondigen wij onze nieuwe webwinkel aan. In deze webwinkel bieden wij een mooie collectie van (Oostenrijkse) literatuur aan. Er wordt hard gewerkt om deze collectie snel verder uit te breiden.

De collectie bestaat tot dusver uit de Nederlandse versies van het werk van Ludwig von Mises, Frederic Bastiat, Murray Rothbard en Frank van Dun. In de winkel zijn ook de tickets voor onze (toekomstige) evenementen te verkrijgen. Onze literatuur is ook ideaal als geschenk voor de feestdagen. Het Mises Instituut is overigens op geen enkele manier aansprakelijk voor de verhitte discussie die als gevolg van onze prikkelende literatuur ontstaan ;).

De opbrengsten die worden gegenereerd uit de verkoop zullen worden gebruikt om evenementen, vertalingen en verdere groei van het Mises instituut Nederland mogelijk te maken. Wij streven er naar om binnen 24 uur na het ontvangen van de bestelling de producten te verzenden. Verzendingen naar Belgiƫ zijn ook mogelijk, neem hiervoor contact op via info@mises.nl

Neem snel een kijkje in onze winkel door te klikken op het winkelmandje of via www.mises.nl/winkel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons aanbod!

Foto gemaakt door: Free Stock photos by Vecteezy

Leave a comment