Mises Zomerschool 2020

Is een economie stil te zetten? De levens van je ouders, jouw leven? Wat is een samenleving die stilgezet kan worden door de overheid? Wat doet dat op lange termijn voor jouw wensen en dromen?

Voor een beperkt aantal studenten organiseert het Mises Instituut samen met professoren en specialisten uit het bedrijfsleven het antwoord op deze vragen én meer tijdens de Zomerschool. Meldt je snel aan!

Wil jij samen met o.a. Prof. Dr. Lex Hoogduin, Dr. Jan Vis en econometrist Heiko de Boer leren wat economie eigenlijk is? Wat de werkelijke gevolgen zijn van een gedwongen stilstand en wat jij kunt verwachten de komende tijd?

In twee dagen tijd krijg je op 28 en 29 Augustus een grondige inleiding in economisch denken en leer je op een frisse manier naar de wereld om je heen kijken.

Deze inleiding krijg je in een rustig landelijke omgeving met overnachting én ontbijt. Dankzij onze sponsoren ben je als student voor €95,- klaar én wij regelen vervoer als je het nodig hebt! We stellen dankzij onze sponsoreren de C.A. Verrijn Stuart-beurs beschikbaar zodat de Zomerschool voor jou gratis is. We hebben er slechts twee te vergeven, dus wees er snel bij!

Geen student? Gefeliciteerd, ook dan ben je van harte welkom. Als toehoorder krijg je hetzelfde enerverende programma aangeboden. Meer weten? Klik hier!

04 comments on “Mises Zomerschool 2020

Leave a comment